Maritzarda Hersisia

Docente boksen/kickboksen
Personal Trainster

Specialisatie:
Wedstrijden
Personal training
Fit en conditie

 

Mijn naam is Maritzarda Hersisia, geboren op 24 oktober 1982 in het prachtige Maastricht. Mijn reis in de wereld van sport begon al op jonge leeftijd, vanaf het moment dat ik vier jaar oud was. Van judo tot volleybal, tot atletiek, ik heb verschillende sporten uitgeprobeerd en ontdekte mijn passie voor vecht- en verdedigingssport toen ik 18 was. Sindsdien heb ik mijn hart en ziel gestoken in deze discipline, en het is nu al 22 jaar een integraal onderdeel van mijn leven.
Mijn vechtsportreis heeft een rijke geschiedenis, met ongeveer 15 jaar aan wedstrijdervaring. Een hoogtepunt in mijn carrière was in 2016, toen ik mijn laatste wedstrijd vocht in China. Dat moment markeerde het einde van een intensieve maar uiterst bevredigende periode in mijn sportcarrière. Met 22 jaar ervaring ben ik een dame die haar sporen heeft verdiend en met trots kan zeggen dat ik een schat aan ervaring met me meedraag.
Laat me je meenemen door mijn vechtsportcarrière, waar ik mijn vaardigheden heb getoond in verschillende disciplines:
Kickboks record: 35 overwinningen, 12 nederlagen en 0 gelijke spelen.
Boks record: 0 overwinningen, 1 nederlaag en 0 gelijke spelen.
Sanda record: 12 overwinningen, 1 nederlaag en 0 gelijke spelen.
Ik heb de eer gehad om de Benelux Kampioene Sanda te worden, wat voor mij een hoogtepunt was in mijn carrière.
Bovendien heb ik meerdere malen de titel van 3-voudig Europees Kampioene Sanda mogen dragen, wat me een gevoel van trots en voldoening geeft.
Mijn avontuur in de vechtsport heeft me naar verschillende delen van de wereld gebracht. Ik heb niet alleen mijn vaardigheden laten zien in de ring maar ook mijn liefde voor deze sport gedeeld met mensen over de hele wereld. Het is niet alleen een carrière voor mij; het is een levensstijl, een reis die me heeft gevormd tot de persoon die ik vandaag ben.
Met mijn rijke ervaring, niet alleen als vechtsporter maar ook als iemand die gepassioneerd is over de sportgemeenschap, kijk ik uit naar wat de toekomst in petto heeft. Mijn reis mag dan wel in de ring begonnen zijn, maar mijn doel is om mijn liefde en kennis voor vechtsport te blijven delen en anderen te inspireren, waar ter wereld ik ook ben. Sander Knols

Allround medewerker / Gastheer
 
 


Specialisatie:

Gezelligheid
Klussen


Mijn naam is Sander Knols, en ik ben meer dan alleen allround Medewerker bij Dance, Support & Fitness (DSF). Ik zie mezelf als een helpende hand, een praktisch brein achter de ontwikkelingen binnen onze organisatie, en ik gedij op het geven van advies dat verder gaat dan alleen het verkopen van producten of het creeren hiervan. Mijn professionele reis begon in de wereld van verkoop, maar al snel ontdekte ik dat mijn passie verder ging dan simpelweg producten aan de man brengen. Binnen DSF heb ik mijn plek gevonden, maar ook een actieve rol speel in het ondersteunen van onze klanten op het gebied van dans, support en fitness.Wat DSF onderscheidt, is niet alleen het aanbieden van kwalitatieve producten, maar ook de persoonlijke touch die ik als verkoper toevoeg. Ik ben er trots op dat ik het praktische brein ben achter de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Of het nu gaat om het adviseren van klanten over de juiste dansuitrusting, het bieden van support bij fitnessdoelen, of simpelweg een luisterend oor zijn, mijn rol gaat verder dan de standaard verkooptransactie.Mijn voldoening haal ik uit het feit dat ik kan bijdragen aan een positieve ervaring binnen de organisatie. Het geeft me plezier om anderen te helpen en hen een goed gevoel te geven .In mijn dagelijkse werkzaamheden bij DSF probeer ik een sfeer van samenwerking en ondersteuning te creëren. Voor mij is het niet alleen een baan; het is een kans om bij te dragen aan iets waar ik in geloof. Mijn focus ligt op het zijn van een waardevolle schakel binnen DSF, waar ik met mijn praktische brein en behulpzame houding een verschil maak voor zowel het bedrijf als onze gewaardeerde klanten.


Zoe Deguelle

Docente dans
Teamleider DSF


Specialisatie:
HipHop 
Streetdance
Afro & Dancehall

Mijn naam is Zoe Deguelle, een passievolle danser en toegewijde docent met een rijke geschiedenis in de wereld van dans. Mijn reis begon met een liefde voor beweging die me leidde naar verschillende dansstijlen, en ik heb mijn pad verder gevormd door de jaren heen.Mijn specialisatie omvat een diverse mix van stijlen die mijn liefde voor dans weerspiegelen:
HipHop: De rauwe energie en expressie van HipHop hebben altijd mijn ziel geraakt. Het is een stijl die me de vrijheid geeft om mijn creativiteit te uiten en de kracht van de urban cultuur te omarmen.
Streetdance: Met mijn ervaring in streetdance heb ik de kunst van improvisatie en de unieke flair van straatbewegingen omarmd. Het is meer dan alleen dansen; het is een manier van leven die ik graag deel met mijn studenten.
Afro & Dancehall: De ritmische beats en levendige bewegingen van Afro en Dancehall hebben me geïnspireerd om diep in culturele uitdrukking te duiken. Het is een eer om deze stijlen te onderwijzen en de diversiteit van dans te vieren.
Mijn reis als danser heeft me naar indrukwekkende plekken gebracht, waaronder de iconische Ziggo Dome. Het podium van de Ziggo Dome betreden was een droom die werkelijkheid werd, en het delen van mijn passie voor dans met een groot publiek was een onvergetelijke ervaring.
Daarnaast heb ik mijn danskunsten naar Amerika gebracht, waar ik mijn horizon verbreedde en nieuwe inzichten opdeed. Het was een uitdagende en verrijkende ervaring die mijn begrip van dans verdiepte en mijn stijl verfijnde.
Als docent koester ik het vermogen om mijn kennis en passie over te dragen aan anderen. Mijn doel is niet alleen om technieken te onderwijzen, maar ook om een liefde voor dans en zelfexpressie te inspireren. Ik geloof sterk in het creëren van een inclusieve en ondersteunende leeromgeving waarin studenten zich kunnen ontwikkelen en bloeien.
Of het nu op het podium van de Ziggo Dome is, in de straten van Amerika, of in mijn dansstudio, mijn reis als danser en docent is doordrenkt met liefde en toewijding. Dans is mijn taal, en het delen ervan met anderen is mijn roeping. Ik kijk uit naar de voortzetting van deze prachtige reis en het inspireren van velen door de kracht van beweging en expressie.Romello Mathilda

Docent Lichamelijke Opvoeding
Docent dans
 

Specialisaties:

Personal/Leefstijlcoach
Voeding & Lifestyle
Mindset  & Herstelcoach

Mijn naam is Romello Mathilda, en ik ben een gepassioneerd en veelzijdig individu, geboren met een intrinsieke liefde voor sport en beweging. Mijn reis begon op jonge leeftijd, toen ik besloot mijn voetbaltalent te delen door trainingen te geven aan enthousiaste jonge spelers. Dat moment markeerde het begin van mijn betrokkenheid bij de sportwereld en mijn drang om anderen te inspireren.Terwijl ik mijn weg in de sport voortzette, ontdekte ik een andere artistieke passie - dans. Mijn dansopleiding in Sittard gaf me de kans om mijn expressieve kant te verkennen en mijn fysieke vaardigheden verder te ontwikkelen. Echter, ik voelde dat er meer verdieping nodig was in mijn educatieve achtergrond om mijn brede interessegebieden te omvatten.Met dat in gedachten besloot ik onderwijsassistent te studeren, wat me een breder perspectief gaf op het onderwijzen en begeleiden van anderen. Uiteindelijk koos ik ervoor om mijn passie voor sport en beweging te combineren met mijn educatieve achtergrond en vertrok ik naar Arnhem om de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) bij te wonen. Daar kreeg ik de diepgaande training die nodig was om les te geven in een gymzaal en mijn kennis verder te verdiepen.Mijn benadering van het leven is geworteld in mijn liefde voor coaching en het begrijpen van de mentale aspecten van prestaties. Ik geloof sterk dat het leven eenvoudiger kan zijn wanneer mensen de juiste mindset en begeleiding hebben. Om deze overtuiging te versterken, heb ik verschillende cursussen en masterclasses gevolgd over mindset en sport. Wat mij onderscheidt, is mijn vermogen om deze theoretische kennis te vertalen naar praktische ervaringen. Ik gebruik mijn eigen levenservaringen als een bron van inspiratie om anderen te helpen hun doelen te bereiken. Of het nu gaat om sportprestaties, persoonlijke ontwikkeling of het overwinnen van mentale blokkades, ik zet me in om mensen te begeleiden op hun weg naar succes.Met mijn unieke combinatie van sportieve expertise, onderwijsachtergrond en een diepgewortelde passie voor coaching en mindset, blijf ik een bron van inspiratie voor degenen die streven naar persoonlijke groei en prestatieverbetering. Mijn reis is een levendig voorbeeld van de kracht van doorzettingsvermogen, educatie en het streven naar een evenwichtige benadering van het leven.Twitchell de Groot

Docente dans (Workshops ZZP'er)


Specialisatie:
HipHop 
Streetdance
Kidsdance

Mijn naam is Twitchell De Groot, een bevlogen docent dans en entertainer met een passie voor het laten bruisen van festivals met mijn bewegingen. Mijn dansreis begon als een persoonlijke ontdekking, maar groeide al snel uit tot een opwindende carrière waarin ik mijn vaardigheden zowel op het podium als in het klaslokaal deel. Als entertainer heb ik het genoegen gehad om deel te nemen aan grote festivals, waar mijn optredens niet alleen mijn eigen liefde voor dans weerspiegelden, maar ook een energieke sfeer creëerden voor het publiek. Het podium is voor mij een plek waar ik mijn passie voor hiphop, afro, en ladylike dansstijlen tot leven breng, en het is een eer om deel uit te maken van de festivals die mensen verbinden en vreugde verspreiden. Naast mijn leven als performer ben ik ook toegewijd aan mijn groei als docent. Ik geloof sterk in het delen van kennis en het inspireren van anderen, en daarom heb ik ervoor gekozen om pedagogiek te studeren. Mijn doel is niet alleen om dansbewegingen over te brengen, maar ook om een ondersteunende omgeving te creëren waarin mijn studenten hun eigen creativiteit en zelfexpressie kunnen ontwikkelen. Studeren pedagogiek stelt me in staat om dieper inzicht te krijgen in hoe ik het beste uit mijn studenten kan halen en hoe ik hen kan helpen bloeien, zowel op persoonlijk als artistiek gebied. Deze kennis voeg ik met trots toe aan mijn gereedschapskist, waardoor ik niet alleen dansvaardigheden onderwijs, maar ook een positieve invloed heb op de groei en ontwikkeling van mijn leerlingen. Ik beschouw het als een voorrecht om deel uit te maken van een team waar trots en passie hoog in het vaandel staan. Als docent en entertainer draag ik mijn liefde voor dans over aan anderen, in de hoop hen te inspireren en een blijvende impact achter te laten. Mijn reis is er een van voortdurende groei, en ik kijk ernaar uit om mijn passie en kennis te blijven delen met het team en met degenen die de magie van dans ervaren.

Evi Rutten

Docente dans


Specialisaties:
Wedstrijden
Sport en conditie
Kidsdance

 

Hey daar! Ik ben Evi, een 20-jarige die haar hart en ziel in dans heeft gestort. Mijn levensverhaal is doordrenkt met ritme, beweging en het onweerstaanbare verlangen om de wereld te laten zien dat dansen niet zomaar een activiteit is, maar een levenswijze. Al meer dan tien jaar ben ik gedreven door deze passie, en elke stap, draai of sprong voelt als een expressie van mijn innerlijke vuur.In mijn dansavontuur heb ik het ongelooflijke voorrecht gehad om op het podium te schitteren in diverse settings. Of het nu in opwindende tv-shows was, betoverende optredens of prestigieuze internationale kampioenschappen, elk moment op dat podium heeft mijn liefde voor dans verder aangewakkerd. Het is een plek waar ik me levendig voel en waar ik mijn ziel kan laten dansen.Tegenwoordig ben ik nog steeds actief in de opwindende wereld van danscompetities, waar de adrenaline en de uitdagingen mijn innerlijke danser constant voeden. Maar het delen van mijn passie met anderen is net zo belangrijk voor me. Ik ben enthousiast over lesgeven, en mijn danservaring heeft me een schat aan kennis opgeleverd in diverse stijlen, waaronder ballet, hip-hop, popping, locking, dancehall en feminine dance.Dansen is voor mij zoveel meer dan alleen beweging op muziek. Het is een krachtige manier om mijn emoties te uiten, mijn creativiteit te laten stromen en anderen te inspireren. In elke choreografie, in elke les die ik geef, leg ik mijn ziel bloot en deel ik een stukje van mijn wereld met anderen. Het is een reis die me heeft gevormd, me heeft geleerd door te zetten en me heeft laten groeien, zowel als danser als als individu.Ik geloof in de kracht van dans om mensen te verbinden, om emoties te communiceren die woorden niet kunnen uitdrukken. Dus, kom en dans met me mee! Laten we samen deze prachtige reis van zelfontdekking en expressie voortzetten, want voor mij is dansen niet alleen een kunst, maar een levenswijze die de ziel voedt en het hart doet zingen.

Wendy Opdam

Vertrouwenspersoon


Specialisaties:
Psycholoog 
Oplossingsgericht
Veiligheid & Integriteit
Handelen via protocol


TAKEN VCP 

VACATURE 

Pedagoog


Specialisaties:
Gericht handelen
Interventies
Pedagogisch handelen
Empatisch

VACATURE 

Pedagoog


Specialisaties:
Gericht handelen
Interventies
Pedagogisch handelen
Empatisch


TAKEN VCP 

DANCE, SUPPORT & FITNESS

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.