Nicole de Ruijter

Docente Dans (ZZP'er) 

 
Specialisatie: 

Uitvoerend 

Allround 

 

Nicole de Ruijter is een professioneel danseres die zowel uitvoerend en als choreograaf actief is. Ze is afgestudeerd aan het RijnIJssel dansopleiding Show Allround en heeft in de opleiding veel dinnershows gedanst met als hoogtepunt Dinnershow Grandeur. 

Na de opleiding is ze aan de slag gegaan als dansdocent en heeft ze kleine uitvoerende klusjes gedaan. 

Ze is, door de jaren heen, meer danslessen gaan geven bij verschillende dansscholen en heeft ze verschillende projecten gedaan in dans/entertainment. 

Op dit moment geeft ze nog vollop danslessen aan jong en oud. Daarnaast is ze ook nog achtergronddanseres, danst ze in shows zoals circussen en danst ze bij clubs/events en festivals. 

Ze is een harde werkster en pakt elke klus aan met de volle 100%. Ze kijkt altijd uit naar nieuwe uitdagingen en geniet van alles wat op haar pad komt 

Dewy Koster

Docente Dans (ZZP'er) 

 

Specialisatie: 

Uitvoerend 

Allround 

Hiphop 

Maritzarda Hersisia

Docente boksen/kickboksen 

Personal Trainster 

 

Specialisatie: 

Wedstrijden 

Personal training 

Fit en conditie 

Mijn naam is Maritzarda Hersisia, geboren op 24 oktober 1982 in het prachtige Maastricht. Mijn reis in de wereld van sport begon al op jonge leeftijd, vanaf het moment dat ik vier jaar oud was. Van judo tot volleybal, tot atletiek, ik heb verschillende sporten uitgeprobeerd en ontdekte mijn passie voor vecht- en verdedigingssport toen ik 18 was. Sindsdien heb ik mijn hart en ziel gestoken in deze discipline, en het is nu al 22 jaar een integraal onderdeel van mijn leven. 

Mijn vechtsportreis heeft een rijke geschiedenis, met ongeveer 15 jaar aan wedstrijdervaring. Een hoogtepunt in mijn carrière was in 2016, toen ik mijn laatste wedstrijd vocht in China. Dat moment markeerde het einde van een intensieve maar uiterst bevredigende periode in mijn sportcarrière. Met 22 jaar ervaring ben ik een dame die haar sporen heeft verdiend en met trots kan zeggen dat ik een schat aan ervaring met me meedraag. 

Laat me je meenemen door mijn vechtsportcarrière, waar ik mijn vaardigheden heb getoond in verschillende disciplines: 

Kickboks record: 35 overwinningen, 12 nederlagen en 0 gelijke spelen. 

Boks record: 0 overwinningen, 1 nederlaag en 0 gelijke spelen. 

Sanda record: 12 overwinningen, 1 nederlaag en 0 gelijke spelen. 

Ik heb de eer gehad om de Benelux Kampioene Sanda te worden, wat voor mij een hoogtepunt was in mijn carrière. 

Bovendien heb ik meerdere malen de titel van 3-voudig Europees Kampioene Sanda mogen dragen, wat me een gevoel van trots en voldoening geeft. 

Mijn avontuur in de vechtsport heeft me naar verschillende delen van de wereld gebracht. Ik heb niet alleen mijn vaardigheden laten zien in de ring maar ook mijn liefde voor deze sport gedeeld met mensen over de hele wereld. Het is niet alleen een carrière voor mij; het is een levensstijl, een reis die me heeft gevormd tot de persoon die ik vandaag ben. 

Met mijn rijke ervaring, niet alleen als vechtsporter maar ook als iemand die gepassioneerd is over de sportgemeenschap, kijk ik uit naar wat de toekomst in petto heeft. Mijn reis mag dan wel in de ring begonnen zijn, maar mijn doel is om mijn liefde en kennis voor vechtsport te blijven delen en anderen te inspireren, waar ter wereld ik ook ben. 


Romello Mathilda

Docent Lichamelijke Opvoeding 

Docent dans & uitvoerend danser 

 

Specialisaties: 

Theatermaker 

Lifestyle en Coaching 

Voeding en gezondheid 

Afrodance, Latin stijlen 

 

Romello Mathilda, een gepassioneerd en veelzijdig individu, heeft niet alleen zijn stempel gedrukt op het gebied van sport en beweging, maar heeft ook opmerkelijke bijdragen geleverd aan de wereld van theater en dans. Naast zijn indrukwekkende sportieve prestaties en zijn educatieve achtergrond heeft Romello zich ook toegelegd op het creëren van theatershows. Hij is de schrijver van bekroonde shows zoals "A Different Way" en "I Believe", waarbij zijn creativiteit en talent voor storytelling tot uiting komen. 

Romello heeft niet alleen achter de schermen gewerkt, maar heeft ook een actieve rol gespeeld in verschillende producties. Hij heeft nauw samengewerkt met Martin van Bentem van "Dirty Dancing de Musical in Nederland 2008 en 2009" en schitterd dit jaar in een Nederlandse musical geïnspireerd op "&Juliet", waarbij zijn veelzijdigheid en acteertalent werden benadrukt, vooral tijdens zijn optredens in Limburg. 

Naast zijn betrokkenheid bij theater heeft Romello ook zijn passie voor dans gedeeld door workshops te geven en zich te verdiepen in theater en acteren. Zijn toewijding aan het onderwijzen en begeleiden van anderen heeft hem geleid tot het delen van zijn kennis en expertise in dansworkshops, waarbij hij zijn brede ervaringen en inzichten deelt om anderen te inspireren en te begeleiden op hun eigen artistieke reis. 

Met een achtergrond in sport, onderwijs en theater, en een diepgewortelde passie voor coaching en mindset, blijft Romello een bron van inspiratie voor degenen die streven naar persoonlijke groei en prestatieverbetering. Zijn reis belichaamt de kracht van doorzettingsvermogen, educatie en een holistische benadering van het leven. 

Wendy Opdam

Wendy Opdam 

Vertrouwenspersoon 

 

 Specialisaties: 

Psycholoog 

Oplossingsgericht 

Veiligheid & Integriteit 

Handelen via protocol 

 

TAKEN VCP 

DANCE, SUPPORT & FITNESS

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.