DSF Dansstudio


Hieronder vind je onze tarieven m.b.t onze dans/sportlessen en ons lesrooster.
Inschrijven kan via de witte knop ''Digitaal inschrijfformulier''

Wij zijn ook aangesloten bij Stichting Leergeld & Volwassenenfonds

Gymzaal Gebroeders Hennestraat, Heerlen

DSF Dansstudio lesrooster & contributie informatie

 TARIEVEN DANSSTIJLEN


LESSEN ZIJN VANAF 16 JAAR 60 MINUTEN.
CONTRIBUTIE IS PER MAAND

Tarieven hieronder zijn voor 1x per week les


HIPHOP / STREETDANCE       € 32,50 EURO 
AFRO DANCE                           € 30,00 EURO
SHAPE & FIT                             € 32,50 EURO
LADY LIKE DANCE                    € 30,00 EURO
LATIN STYLES                           € 32,50 EURO
BOKS/KICKBOKSEN                € 32,50 EURO 

DANCEHALL                              € 32,50 EURO 
SHOW/WEDSTRIJD                  € 32,50 EURO 
OPEN LESSEN (FREESTYLE)    € 30,00 EURO 

 

LESSEN VOOR DE LEEFTIJD 6 JAAR T/M 15 JAAR 45 MINUTEN.
CONTRIBUTIE IS PER MAAND

Tarieven hieronder zijn voor 1x per week les 


Alle kidslessen t/m 15 jaar kosten
 

€ 28,50 EURO P/M 


INSCHRIJFGELD                   15,00
LOSSE LES NIET LEDEN     
14,50
LOSSE LES LEDEN                €11,50


PROEFLES - GRATIS 

LESSEN

AFRO DANCE:
Afrikaanse dans verwijst naar de verschillende dansstijlen van Sub-Sahara Afrika. Deze dansen zijn nauw verbonden met de traditionele ritmes en muziektradities van de regio. Muziek en dans zijn een integraal onderdeel van veel traditionele Afrikaanse samenlevingen

HIPHOP / STREETDANCE:
Hip hop omvat een aantal stijlen zoals streetdance, popping, locking en breakdance. Toch zit er verschil in onze streetdance en hip hop lessen. Streetdance is een wat mildere vorm van hip hop waarbij voornamelijk gebruik gemaakt wordt van basispassen en veel armbewegingen.

SHAPE & FIT:
Tijdens een de shape & fit les ga je onder leiding van een gediplomeerde, enthousiaste instructeur werken op heerlijke muziek en voer je een serie oefeningen uit waardoor je  sterker wordt en je conditie verbeterd.

LADY LIKE DANCE:
Is een dansstijl met verschillende invloeden van Female, Dancehall, Reaggeton en Afro. Deze dansstijl laat jouw lekker een uurtje bewegen op de lekkerste beats en ritmes die in de club te horen zijn. Denk aan Wine A Kotch en andere heerlijke nummers!

LATIN STYLES:
In de Latijns-Amerikaanse dansen is het bewegen van de heupen belangrijk om de dansen het juiste karakter te geven. De romp, heupen en benen horen onafhankelijk van elkaar te bewegen. In deze les krijg je verschillende latin stijlen aangeleerd zoals, Salsa, Bachata.
 
KIDS DANCE:
De kinderen gaan lekker bewegen op muziek en maken kennis met diverse dansjes. TikTok, Fornite, breakdance en kinderdisco komen hier aanbod. Gezellig 45min heerlijk dansen onder leiding van een vrolijke docente

DANCEHALL:
Dancehall is een sexy, stoere en bovenal ritmische Urban dansstijl die van origine uit Jamaica komt. Tijdens de dansles dans je op dancehall muziek en kom je in aanraking met de basisbewegingen van dancehall.  Er zijn weinig danslessen waarbij je zo lekker kunt dansen als bij Dancehall

BOKS/KICKBOKSEN GEZIN:
Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde staten, en werd daar populair in het begin van de jaren 1970. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo Deze sport dient te worden onderscheiden van het oorspronkelijke, gelijkende thaiboksen. Je krijgt les van Maritzarda Hersisia.

SHOW/WEDSTRIJD GROEP:
Tijdens de les show/wedstrijd trainen wij voor optredens en wedstrijden in diverse dans stijlen. Hier ligt de uitdaging op vette choreografieën maken en het bedenken van uitdagende dansen. Je traint met ervaren docenten dans en er worden ook wel eens gastdocenten geregeld!

OPEN LESSEN:
Tijdens de open les ga je lekker zelf aan de slag met trainen. Je kan jouw vaardigheden oefenen met mede dansers. Voor vragen zal er altijd een docent aanwezig zijn om samen met jouw aan de slag te gaan. Een lekker uurtje ontspannen dansen en beter worden.

Wil je uitschrijven en stoppen met dansen? Dat kan via deze buttom hieronder. 

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!