Succes Verhalen

Succesverhaal 1

 Van Anoniem.
Mijn ervaring bij DSF:


Ik ben gestart bij DSF omdat ik graag een betere versie van mijzelf wil worden, naast dansen sport ik graag en was dit een leuke uitdaging voor mijzelf. Tijdens het traject is het contact tussen Romello en mij erg goed, Romello is snel te bereiken en weet mij ten alle tijden te helpen op het moment dat ik even vast loop. Niets is teveel gevraagd en Romello kijkt dan ook altijd graag even samen hoe je ervoor staat en wat beter of aangepast kan worden om nog sneller mijn doelstelling te behalen. Al met al is mijn ervaring erg fijn en heb ik nog meer plezier uit sporten gehaald. 

Coach ervaring: Romello Mathilda
Ik vind het dan ook erg bijzonder dat ik jou mag begeleiden. Je bent echt grote stappen het maken en daar mag je trots op zijn! Jouw doelstelling is dan ook zeker haalbaar en ben je goed mee bezig! Dit geeft mij als coach een goed gevoel! Ga zo door 💯 

Succes Verhalen

Succesverhaal 2

 Van Alex.
Mijn ervaring bij DSF:


Mijn naam is Alex en ik ben gestart in September bij DSF Coaching. Ik kwam in aanraking nadat ik Romello zag lopen in de sportclub en heb kort daarna een intake gesprek gepland. Mijn ervaringen waren goed bij zijn coaching. Voor mij gevoel beheerst hij de juiste kennis. Romello was snel beschikbaar en vroeg regelmatig hoe het met mij ging tijdens mijn traject. Door mijn opleiding die ik volg was het soms voor mij lastig maar toch kreeg ik de tools mee om dicht tot mijn doelstelling te komen. Ik ben tevreden over Romello die mijn coach was en gaf hem dan ook een 8,5 voor het traject. In April 2023 zet ik mijn traject door.

Coach ervaring: Romello Mathilda
Alex jij bent een gemotiveerd persoon die hard werkt! Je weet wat je wil en doet hier dus alles voor. Ik heb altijd respect gehad voor jou combinatie werk, opleiding en sport. Je vertelde me wel eens hoe zwaar jij het had tijdens je opleiding. 💯 

Je bent iemand die de techniek en kennis snapt binnen de fitness en hierdoor snel progressie hebt gemaakt in je traject. Ik ben blij dat ik je coach mocht zijn! Ga zo door
 Succesverhaal 3
Van Wendy:


Ik ben erg tevreden over de begeleiding. Inmiddels ben ik al bijna 2 kilo kwijt door enkel bij te houden in een app wat ik eet op een dag. Romello vraagt regelmatig hoe het gaat en stuurt bij indien nodig. Dat is fijn.

Coach ervaring: Romello Mathilda 
Jij bent een persoon die graag zijn doelen wil behalen en dit is je aardig het lukken. Tijdens onze sportmomenten en meetingen zien we duidelijk een verschil en dit doet jou en mij goed. We hebben een aantal zaken veranderd in je eetpatroon en dit merk je terug in jouw leefstijl!
Je bent goed bezig!  
Succesverhaal 4
Van Jari:

Ik ben tevreden over mijn coach ervaring en heb van mijn coach Romello de juiste handvatten gekregen om mij verder te ontwikkelen binnen mijn bulk. Romello hielp mij goed en wist waar hij oversprak. Ook al stuurde ik Romello een bericht hij reageerde altijd binnen 2 uur! Dit vond ik dan ook fijn! Zeker een aanrader

Coach Romello:
Jari heb ik als leuke klant ervaren. Hij was gemotiveerd en deed er dan ook alles aan om ver te komen. Hij was iemand die graag wilde leren en hier ook alles aan deed. Jari ga zo door met waar je mee bezig bent dan komt alles goed! 


 

 

Succesverhaal 5
Michelle:


Ik ben zo ontzettend blij met mijn voorruitgang. Mijn Coach begeleid mij dan ook op de juiste manier die voor mij prettig aanvoelt. Past de juiste kennis toe en weet waar hij over praat.
Ik heb in mijn leven veel trainers geprobeerd maar Romello is voor mij wel echt het verschil. Hij luistert en weet waar de valkuilen kunnen zitten en probeert deze tijdens de trainingen en updates te voorkomen. Zelf is mijn doel spiermassa kweken en mijn fysiek sterker voelen. Ik ben nu al een 6 maanden bezig met trainen. Ik zie verschil in mijn lichaam en in mijn boodschappen tas die ik altijd een trap op moet tillen! Ik ben zeer tevreden over mijn coach! Aanrader!!!

Coach Romello:
Jij bent inderdaad heel goed bezig met het kweken van Spiermassa je bent een gemotiveerde dame die graag haar doel wil bereiken. Ik kan alleen maar zeggen ga zo door en maak er het mooiste van!  

 

 

Succesverhaal 5
Rob:


 Romello Mathilda is een zeer professionele, deskundige, bekwame, motiverende en niet onbelangrijk betrouwbare coach en personel trainer. Met veel oog voor het belang, gezondheid en behoeften van zijn cliënt. Ik kan hem alleen met veel respect aanbevelen aan beginnende en zelfs gevorderde fitnessers.
Coach Romello:
Rob ik wil jouw bedanken voor het vertrouwen in onze diensten. Jij hebt laten zien dat je op een oudere leeftijd heel goed spiermassa kan kweken. Je was en bent gemotiveerd en dat motiveerde mij ook als coach om jou te helpen. Je bent een strijder!  

 

Succesverhaal 6:
Saskia

Mijn complimenten voor coach Daniel. Hij is deskundig weet goed hoe hij met klant aan de slag moet gaan. Mijn ervaringen waar echt top een dikke 10!

 
Coach: Daniel
Jij hebt je doelstelling dan ook behaald. 
Je hebt laten zien dat doorzetten helpt in het proces! Je mag trots op jezelf zijn. En nu lekker door gaan