Samen Vooruit: Beweging, Samenwerking en Maatwerk voor een Gezondere Samenleving


Onze 4 pijlers binnen Samen vooruit: Beweging, Samenwerking en Maatwerk voor een gezonde samenleving

Samen Vooruit - Impact op Wereldwijde Gemeenschappen:
DSF staat klaar om het voortouw te nemen in het bevorderen van een gezondere, gelukkigere samenleving. Door samen te werken met diverse partners en pedagogen streven we naar een wereld waarin beweging, samenwerking en maatwerk de kern vormen van positieve verandering, een pilaar per keer.

Diverse Sporten, Eén Toegankelijk Platform:
DSF biedt een breed scala aan diverse sporten op één centrale website, waardoor het voor mensen van alle leeftijden en niveaus toegankelijk wordt om actief deel te nemen. Ons doel is niet alleen fysieke gezondheid te bevorderen, maar ook sociale verbindingen te stimuleren door gedeelde passies te delen.
Plezier in Beweging:
In een wereld gedomineerd door technologie zet DSF zich in om mensen aan te moedigen uit hun comfortzone te stappen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en vooral plezier te hebben tijdens het bewegen. Van voetbal tot dans en fitness, wij geloven dat beweging essentieel is voor zowel fysiek als mentaal welzijn.
Maatwerk voor Iedereen:
Bij DSF erkennen we de uniciteit van elk individu. Onze samenwerking met pedagogen stelt ons in staat programma's te ontwikkelen die niet alleen gericht zijn op sportieve prestaties, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om traditionele sporten of creatieve activiteiten zoals knutselen, wij bieden maatwerkervaringen die aansluiten bij diverse behoeften en interesses.

 

Diensten: 

- Ontwikkeling Motorisch en Cognitief
- Behandelplannen met pedagogen
- 1 op 1 coaching (Op de manier hoe de client het prettig vind)
- Bij les (Sport en school)
- Creatieve therapie (Cultuur) 

Onze werkwijze en pedagogen

Bij DSF erkennen we de uniciteit van elk individu. Daarom slaan we de handen ineen met pedagogen die expertise hebben in zowel sport als creatieve activiteiten. Deze professionals gaan verder dan traditionele sportbegeleiding. Ze ontwikkelen programma's die niet alleen gericht zijn op sportieve prestaties, maar ook op persoonlijke ontwikkeling.
Of het nu gaat om voetbal, turnen, dans of knutselen, onze pedagogen bieden begeleiding die rekening houdt met de diverse behoeften en interesses van deelnemers. Door creativiteit en expressie te stimuleren in activiteiten zoals knutselen, streven we naar een holistische benadering van welzijn. Zo bieden wij niet alleen lichamelijke, maar ook intellectuele en emotionele groei. Samen met onze pedagogen zetten we in op maatwerkervaringen die het beste in elk individu naar voren brengen.


Ons streven 

 DSF staat klaar om het voortouw te nemen in het bevorderen van een gezondere, gelukkigere samenleving. Door samen te werken met diverse partners en pedagogen streven we naar een wereld waarin beweging, samenwerking en maatwerk de kern vormen van positieve verandering, een pilaar per keer.